Historiene er mange ogdet er fellestrekkene også. Det du har i skapene er det du spiser. Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil
God morgen alle sammen en ny dag med nye muligheter, og så var det , det evige spørsmålet. Denne retten hadde vi til middag i helgen og er for meg en skikkelig festrett, så kanskje noe du kan lage til helga
Tilsett olivenolje til du får passe konsistens og smak til med lime, salt og pepper. Det er billigere, smaker ca 100 ganger bedre og er helt uten tilsetningsstoffer. 1/4 rød paprika 1/4 rød chili1/4 rødløk1/2 boks hermetiske tomater1ts tomatpurè(litt frisk koriander) til slutt0,5-1 dl olivenolje til slutt1/2 presset limeGrovhakk alle ingrediensene og ha dem i en blender/ bruk stavmikser til alle ingrediensene er finhakket
Så tilsetter du osten og rører dette inn. Vi recover to aldrende kropper som i mange år har vært på høygir blant annet på grunn av stress ved det å leve med kronisk syke barn
Har du en ferdig curryblanding i skapet, kan du bruke det i stedet for alle de andre, men behold hvitløk, chili og fersk koriander minimum, smak den til etter din gane
Det blir alltid høyt og luftig. Deretter blandes det tørre i. Egg og sukker piskes til luftig eggedosis. Her er antall egg jeg bruker til de ulike størrelsene på kakeformene, så er det bare frem med kalkulatoren og regne ut på de andre ingrediensene
Det nærmer seg august, det nærmer seg ferie slutt, hverdag, skole, jobb og rutiner. Når jeg lager kostplaner til mine kunder er planlegning ofte det som står i fokus
Og hvordan skal man kunne fortelle om den lange, gode ettersmaken som først gjør en lykkelig og etterpå litt trist for at dette øyeblikket vil man aldri kunne oppleve igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.