Etter tips fra min nye heltinne, Margit Vea, har jeg nå begynt å koke havregrøt på råsaft fra eple. Eplejuice fungerer også helt fint, men råsafta er mer naturlig og har et sunnere næringsinnhold enn det en eplejuice som er laget av konsentrat har
Det blir alltid høyt og luftig. Finnes uttallige oppskrifter på sukkerbrød, deler her min oppskrift, som jeg forøvrig har hentet fra en potetmelspakke mange år tilbake
I dag er det denne oppskriften på smash iskake jeg vil dele med dere. Iskaken består av en marengsbunn med smash, is med smash sjokolade, mørk sjokolade og toppet med smash
Legg gelatinplatene i en skål med rikelig med kaldt vann til de blirhelt myke. Når en bruker sukkererstatninger blir bunnen brunere enn vanlig, men smaken er det ingenting å si på
Det er et lite helt mørkt rom, bakgrunnen blir lagt på i etterkant. De blir derfor satt i kjøleskapet eller i spiskammerset og vi går til lunsj eller pause, mens det blir ryddet
(Bollen må være helt ren før dette gjøres, ellers blir ikke eggehvitene stive). Sett iskaken noen min på benken før servering så den blir litt mykere før den skjæres i
Eg har laga ein ny kategori på bloggen – «dykk i arkivet«. Her deler eg dei mest populære oppskriftene frå alltidsulten, og som eg fortsatt er veldig glad i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.