Nussara, du må smake på dette her. Det er alltid morro å være på prøvebakeriet. ) Det var ikke dumt å møte på en slik godsak når du er tilbake på jobb med sår hals og snørrete nese
Det er umulig å ikke bli smittet av entusiasmen hans. Det må dere bare prøve. Vei opp alle råvarene, det tørre først, legg gjær oppå og hell over lunket vann
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Oi, her er det lenge siden jeg har vært aktiv. For meg har det vært utrolig viktig å fokusere på hvordan jeg bruker tiden min, og hva som skal prioriteres
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. (Uten betydning for det ferdige resultat)Her i huset er vi litt splittet når det gjelder det med brødmat
Mange starter et nytt og bedre liv i januar og håper det skal vare livet ut. Vi starter opp neste uke med matkurs og fortsetter med ei enkel oppfølging for de som ønsker det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.