21 årsdagen
min i Oslo. Den var fantastisk vellykket med bra oppmøte og masse gode drinker og fine gaver. Til slutt endte Haakon opp i Akerselva og resten på karaokebar.
I dag var eg ute og henta densiste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete. Ein klassikar er syltetøy, men du får den også med vaniljekrem, romkrem eller med is
Endelig har jeg kommet til densiste dagen i dennerunden med PSMF. Proteinmengden kommer jeg til å holde på omtrent samme nivå som under PSMF og jeg kommer fremdeles til å spise lavkarbo, men helt hvordan jeg fordeler karbohydrater og fett må jeg tenke litt på, og kanskje prøve meg litt frem med
Det er viktig at skinnet ikke blir for stramt, slik at det er mulig å presse den etter noen dager. Jeg ser av mine tidligere innlegg at jeg pleier å lage rull av elg i disse dager, så da kommer oppskriften her
Her i huset kommer vi til å invitere all verdens koljer til nye eventyr med eller uten Sviddå. Så til helten som binder hele denne retten sammen – vårløkpuréen
Det har jeg sluttet med, men fremdeles har jeg veldig lyst på denne store fuglen med tilbehør. Dennemetoden som høres så annerledes ut, fungerte veldig godt
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
WOHO, vi er så happy, så fornøyd – og mye av grunnen til at det har blitt lite med blogging densistetiden er nok fordi det har vært ekstremt mye jobbing å gjøre
I densistetiden har min familie og jeg vært svært opptatt med kjøp av nytt kjøkken, som har resultert i at vi har måttet bruke mye tid og ressurser på dette
Ukene etter påske har vært rimelig travle både på arbeid og i fritiden. Elt deigen godt i kjøkkenmaskinen(10 minutter) og la den heve til dobbel størrelse
Så denne helga må du kome deg ut for å plukke hylleblomar, det er sist sjanse denne sommaren. Hylla var sein i år, men no blømer ho på vestlandet og nordover, og syng på siste verset
Tiden blir ganske så knapp, så matblogging får lav prioritet. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.