Dampet torsk
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g torskefilet (eller annen fiskefilet)
  • 3 ss salt pr. liter vann
  • 8 pepperkorn
  • 1 laubærblad
  • 1 sitronskive
  • Smørsaus
  • 2 sjalottløk
  • 2 dl tørr hvitvin ev syrlig eplemost
  • 2 dl fiskekraft (hvis buljon brukes,bruk grønnsak,hønse/kyllingbuljong)
  • 0,5 dl kremfløte
  • 100 g usaltet smør
  • sitronsaft
  • salt,pepper
  • finhakket gressløk
  • Fersk surkål
  • 500 gr strimlet savoykål eller hodekål (rødkål kan også brukes
  • 1 stor sjalottløk
  • 2 skiver bacon
  • 1 gulrot i tynne strimler
  • 2 ss smør
  • 2 ss karve
  • 0,5 dl hvithvinseddik
  • 1 dl syrlig eplemost eller hvitvin
  • salt, pepper2 ts honning eller graskudd sirup
  • 2 ss smør
  • 1 rå rødbete
  • Smørsaus
  • 1 ts brunt sukker
  • salt, pepper
  • litt timian

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.