I dag har vi brukt den til å lage rundstykker. Smaken blir jo selvsagt den samme som når vi lager brød, men det er noe eget å holde i et rundstykke en lørdag eller søndag morgen
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftede fåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
La det hele stå i kjøleskapet til dagen etter. Dagen etter tar du deigen ut av kjøleskapet. 1/4 ts ingefær. 1/4 ts nellik. 1/4 ts pepper. Dag 1. Dag 2. 1/4 ts ingefær. 1/4 ts nellik. 1/4 ts pepper
I dag kommer oppskrift og fremgangsmåte på det jeg lagde. Legg gelatin-platene i bløt i kaldt vann. Du kan også ha litt jordbærcoulis over om du har lyst men i dag valgte jeg å ikke bruke det
Du må gi meg et par dager iallefall. -). Ønsker deg en god dag . Lothepus-lue i originale farger. -). Pris for ei lue er 350,- pluss 45 i porto om den må sendes
Sett det i fryseren en snau time, eller la det stå i kjøleskapet til dagen etter. 4. Finn fram en kjele som er litt mindre en bollen og ha i 3 -4 cm vann. 4
Noe godt har jeg spist den siste uken også, og her kommer den foreløpig siste PSMF-matrapporten. Endelig har jeg kommet til den siste dagen i denne runden med PSMF
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg. 4,9 kg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.