Det er noen år siden sist, men vi har et par hoder liggende hos yngstedatter og svigersønn. Men spør du en slakter eller i kjøttdisken, kan det jo være du klarer det
Fisken kan være. Her har jeg med meg det som ble igjen i fra middagendagen før. Bruker du laks kan den bakes med smør, salt og pepper og litt sitron i ovnen
Og dakan man knapt nok kalle det steking. Denne påsken skal jeg på fjellet i selve påskehelgen, så jeg velger å ha den store lammestekmiddagenlørdagen før palmsøndag
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Dette smaker helt nydelig på varme sommerdager, og det beste av alt. Visst du vil ha mer smak på isen kan du bruke kokosmelk som gir den en mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing. Ta opp kyllingen, klipp av hyssingen, og server den med smørdampede gulrøtter 1 kg kylling
Disse har jeg blogget om tidligere, og hvordan du lager dem kan du lese her. Kvikklunsj-kake med non-stop fyll – denne bestilte min yngste sønn da han feiret bursdagen sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.