Toppet med chorizo og litt chiliolje for det lille ekstra. Chiliolje. Strø over chorizo, litt finhakket vårløk og drypp noen dråper med chiliolje på suppen
Tøm over chiliolje og prikk med fingertuppene slik at oljen blir liggende i de små gropene. 1/2 dl chiliolje til topping ( her kan du bruke vanlig olivenolje istedet). 1/2 dl chiliolje
Stek hakket løk i chilioljen, ha i mortet spisskummin og karri, samt hakket chili. ca 2,5 moden mango/2 store2-3 små chili1 liten sjalottløk2 fedd hvitløk2-3 ts revet ingefær3 ss rørsukkker1 dl hvitvinseddikca 1 ts salt1/2 ts karripulver1/2 ts hel cumin, mortet / malt cumin2 ss limejus1 ss chiliolje
Server umiddelbart med chiliolje over, og gjerne litt ekstra med finhakkede urter. Server umiddelbart med chiliolje over, og gjerne litt ekstra med finhakkede urter
Suppe Ingredients 2 søtpoteter, terninger 2 grønne epler, terninger 5 dl eplejuice 5 dl grønnsakskraft /vann 1 fedd hvitløk, grovhakket 2 ts finrevet ingefær 1 ts garam masala krydder 2 dl yoghurt salt og pepper chiliflak og chiliolje O&CO ekstra yoghurt til servering koriander Instructions Skrell søtpotetene og fjern kjernen på eplene, skjær så opp alle grønnsakene og kok de møre sammen med juice og grønnsakskraft. Server med litt ekstra yoghurt på toppen og noen dråper chiliolje, litt finhakket koriander og chiliflak 3
2 kyllingfileter1 teskje bakepulver1 fedd hvitløk2, 5 cm frisk ingefær10-15 tørkede røde chili1-2 vårløk2 håndfuller usaltede peanøtter eller cashewnøtter, ristet i varm panneRapsolje og chiliolje til stekingMarinade. Varm chilioljen og rørstek ingefær og hvitløk i ca 30 sekunder før du tilsetter tørket chili
Fjern lokket og dryss litt sesamolje rundt dampede gyoza og overfør til en serveringstallerken, og dryss litt sesamfrø, chiliolje og finsnittede vårløk
Kremet sellerirotsuppe med chorizo og chiliolje. chiliolje. Ringle over litt chiliolje eller drypp øitt av fettet som er igjen i pannen etter pølsebitene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.