Og ikkeminst smaker det så mye bedre når det er hjemmelaget. Denne oppskriften er på halvgrove pitabrød, og er derfor et sunnere alternativtilpitabrødene du kjøper ibutikken
Jeg tenkte i utgangspunkt å lage kjøttboller, men vi fant ut at det var likegreit å bare steke det i stekepanna, ettersom det skulle fylles ipitabrød etterpå
Etter jeg smakte hjemmelagetkebab der, fikk hun ikke fred før jeg fikk framgangsmåten i boks. Alt fylles på en tortilla/pitabrød og vips har du en knallgod og sunn kebab
Pitabrød som er hjemmelaget er uten tvil bedre en ferdig lagde fra butikken. Og oppå smurte jeg et lag med hjemmelagetpizzasaus, så noen kyllingbiter, mais og et herlig lag med raspet ost
Deilige, nystekte pitabrødPC'enmin har blittfikset, og mangler bare å hentes. Fant imidlertid ut at jeg kunne bruke en annen PC og dele oppskrift med dere, nå iskolestarttider (og for meg
) Som en etterfølger fra gårsdagens oppskrift, laget jeg den greske retten Gyros, som jeg la oppi de hjemmelagede pitabrødene og hadde hvitløksdressingtil
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.