Bakt marsipan med søtpotetfyll. Konfekt med rubinfyll. Sjokobaren kan lages vegansk, glutenfri eller med fullkorn etter ønske og behov ved å velge passende produkter
Da hun spurte om oppskriften, oppdaget jeg til min store overraskelse at den ikke ligger ute. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
I dag tenkte jeg skulle dele min favoritt-oppskrift med dere. Focaccia smaker himmelsk godt -. Her har jeg laget en variant med fetaost - oliven og små tomater -
Brødet er ofte pyntet og smaksatt med krydder og grønnsaker som assosieres med pizza. Focaccia er populært både i og utenfor Italia, og blir nytt som en rett i seg selv, som tilbehør til andre retter eller til smørbrød
Dekk deigen til med plast og la den heve i ca 40 minutter på et lunt sted. Elt deigen sammen med litt hvetemel og trykk den ut i en smurt eller bakepapirkledd rektangulær form (ca 25 x 35 cm). Dekk formen med plast og etterhev i ca 20 min
Oppskriften er beregnet til stor langpanne. Når man lager klassisk, italiensk focaccia, legger man deigen i en langpanne, stikker hull i deigen med fingrene og fordeler over god olivenolje og masse urter
dekkes med marsipan. festkake, jubileumskake, langpanne, langpanne sukkerbrød, marsipankake, stor bløtkake, stor marsipankake, stort sukkerbrød, sukkerbrød
Durumhvete har større evne til å oppta fuktighet og gir dermed et lettere og luftigere bakverk. Som regel bruker jeg durumhvete eller annet spesialmel til focaccia, men det er ikke noe i veien for å bruke hvetemel heller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.