Vi fikk klar champignonsuppe til forrett, og jeg vil for alltid forbinde denne suppen med høytid, taler, hvit damaskduk og ditto servietter, krystall og sølv
Hvis du ikke har vakuummaskin legger du purrene i en gryte med lettsaltet vann, en spiseskje smør og et par kvister rosmarin og lar det småkoke til de er akkurat møre
Vi starter med å finhakke purreog skjære fenikkelen i tynne skiver. Sammenlignet medrosabloggerneog de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Toppes med terninger av fetaost og cherrytomater skåret i to. Start med å lage paibunnen. Fordel purreløken over bunnen og hell forsiktig eggeblandingen over
Serranosurra svin med hasselbakte poteter, purreog druesalat -. Deretter pensler du toppen med litt smelta smør, drysser over maldonsalt og gjerne litt friske urter om du ønsker det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.