Kutt torsk i tynne skiver. Finhakk rødløk.
Kutt chorizo og avokado i små biter, og ta ut granateplekjernene.
Legg torsk, rødløk og salt i en bolle, skvis saften av lime over og rør rundt til torsken er dekket av limesaft. Den vil nå bli «kokt». Dette tar kun få minutter, så vær klar til å montere fisk+løk utover et fat. Dryss korianderblader, avokado, og granateplekjerner over. Klar til å nytes!
Mulighetene er mange. Varier med vårløk, mango, etc.
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torskeloins pensles med pesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Server torskmed bacon og bønnestuing. Smak til med salt, og hold det hele varmt på svak varme. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.