Er fiskenitillegg myk, deiligogsaftig så går det jo aldri galt. En rask, sunn og enkel hverdagsrett som også går ned hos de minste, mye på grunn av umamiog salt fra soyasmøret og den myke digge blomkålpureen
Detteærlig rappet fra matprat ogTrinesmatblogg. Det var kjempeenkelt å lage sous videi en dampovn. Det eneste som kan være greit å ha er en vakuum maskin
FacebookTwitterGooglePinterestE-postSkrivutLikdette. Nå er det på tide å fylle pastarørene. Del dette. Etter et par forsøk har jeg endelig klart å komme så nær jeg kan, og om ikke den ble helt lik, ble den minstlike god
Jeg anbefaler også sterkt laken i forkant da dette gjør fisken enda mer saftigog fastere ifisken. Jeg bruker denne retten som en forrett stort sett og beregner derfor litefisktil hver person
Det ble noen komponenter til slutt, men jeg fikkogså brukt opp en del. En litenmiddag komponert av det som var igjeni kjøleskapet etter en litt forkortet uke forrige uke
Nå er alt klart og du kan ta ut laksen fra sous videmaskinenog skjære den opp ifinebiter, salte fiskebitenelitt om det er behov og dandere med alle elementene på tallerken
Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde ogsåforventningene deretter. Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet
Da er detendeligtid for mat igjen, har blittlitt mye vin på denne bloggen. Dagens middag ble ytrefilet av svintilbredt Sous Vide, ovnsbakte rødbeter, stekt blomkål, stjernefrukt, norske reddikerog granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Godt detogså. Cannelloni er fylte pastarør, men her benytter vi lasagneplater istedet. Jeg garanterer at du kommert til å takke deg selv for det neste gang du får lyst på en go'bit
(Det var kanskje nokre tyske inni der og, spinatheiterspinat på tysk og, har eg lært. Dessutan kostar deidetkvite ut av auga, iallfalldei eg fann hos Gutta på haugen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.