Pasta og pølser er mat som barn liker, og denne pølseformen her er ikke noe unntak. TIL CA. Formen er lettlaget og er en god hverdagsmiddag, lager du dobbelt porsjon blir det litttil overs til kvelds også
Skikkeliglettvintog god klubbmat eller som familiemiddagtil hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensenehvis du skal lage mat til mange
Ha alle ingrediensenetilsauseni gryten sammen med sky/vann og kok opp. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Dette er mat som hele familienlikerog det er godt med hjemmebakt brød til. Egentlig er denne lille enkle pølseretten her en liten overraskelse, den er mye bedre enn hva man skal tro
Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Littsoyasausog pepper tilsettes på slutten Smør og olje tilsteking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Server kamskjell ogkremetsaus med asparges sammen med en båt sitron, og du har et herremåltid. Denne sausen lærte jeg av Ola Sirius Skjåk-Bræk på Ansnes Brygger, og er uten tvil en av de beste oppskrifter på kamskjell jeg har testet
Sausen kan også lages rå og det er kun fantasien som setter grenser her. Skjær ut kjøttet fra avokadoen, finhakkhvitløk, skrell agurken ogskvis ut saften fra sitronen(husk å fjern frøene)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.