Skyll og knus bærene og bland i vingjær. Vask ankeret grundig med einerlåg, deretter svovles det. Sil massen gjennom en bærpose og fyll saften over i ankeret sammen med kokt, kaldt sukkerlake
Smelt fettet og rør alt sammen til en deig. Kjevl ut til ½ cm tykk leiv og skjær i snipper. Strø på litt sukker og stek lys brune i varm ovn, ca 15-20 minutter ved 200 C 500 g hvetemel
Hei. Tusen takk for alle meldinger og mailer på forrige innlegg – makan til fin lesergjeng jeg har. Hvordan man ser ut før, under eller etter en graviditet sier ingenting om hvordan man er som mamma, og jeg er av den oppfatningen at man kan kombinere trening, et sunt kosthold og mammarollen
Denne salaten kan brukes som tilbehør både til fisk og til kjøtt. Laks og kylling er supert. Den kan også spises som en vegetar, og er god både varm og kald
Skjær soppen opp i tynne skiver, finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det hele i en skvett olivenolje i en tykkbunnet gryte, til løken er blank og myk men ikke brun
Posted on 22. september 2015 by EinarNilsen in Forretter, Kjapp mat, Middag, Småretter, Sunn mat. Jeg fortsetter med suppene mine jeg… Som tidligere nevnt, ble jeg kalt Suppedragen hjemme hos oss når jeg var liten
Saftig kyllingfilet og sprøstekt parma med hint av timian, cheddar og sitron er uimotståelig. Kyllingen er lett å lage og har en fabelaktig aromatisk smak «et tygg og du er hekta»- promise
Norske råvarer er i verdensklasse. Vi har lenge vært kjent for kvaliteten på norsk laks, lam og rotgrønnsaker, som har fått vokst seg smakfulle og næringsrike over lang tid i vårt klima
Eit viktig oppdrag førte meg til Sverige på laurdag, det var ein strålande fin tur med fine damer som reisefølge og ny kunnskap om geografien både i Austfold og Akershus
For å være ærlig har jeg ikke sett slike før. I nabolaget har vi en slakter av den gode, gamle sorten – Solheim Kjøtt – og «salte bein» er blant de mange finesser en finner der
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.