Det eneste melet i kake er potetmel og det er glutenfritt siden det er stivelse fra poteter. Rullekake er det veldig lengesiden jeg har laget, og det er i grunnen merkelig for noe enklere kan man nesten ikke lage
Pynt gjerne med friske urter og chorizoHell gjerne over litt olivenolje rett før servering. Når du steiker og varmer opp spekemat blir spekematen enda saltere ved oppvarming
men ville lage min egen vri med bruk av rabarbra og jordbær syltetøy som jeg laget selv. Rens rabarbraen først og kutt den i biter,gjør det samme med jorbærene,legg
Og kombinasjonen av sprø utside og myk innside, den litt tørre men søte bollen som ikke var fylt opp med pisket fløte, hvilket jeg virkelig hatet da jeg var barn
Rør inn crème fraîche. Enkel ovnsrett med kylling, bacon og grønnsaker. Tar litt tid å forberede, men du får ryddet bort kjeler, kniver og 'kar' før middag
Her servertmed kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Tilsett deretter baconet igjen og vend inn créme fraîche (light om du vil) helt til slutt. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Jeg bladde opp i Rimi sine middagsfavoritthefter i butikken og ble inspirert av en lignende rett jeg så der
Grovkutt tomatene og ha dem i suppekjelen sammen med vann og buljong. Server med egg. det tar ikke mye lengre tid enn det tar å lage en pose tomatsuppe fra TORO – og det blir mye bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.