Orientalsk vri på hvalkjøttmed ris og jasminris. 600 g hvalkjøtt i strimler. 1) Varm oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. 8) Smak til med salt og pepper. 9) Legg i det ferdigstekte kjøttet og server med nykokt jasminris. 600 g hvalkjøtt i strimler
I moderne hvalfangst er båtene utstyrt med så gode kjøleanlegg og kjøttet blir. Stek løk og sopp i en blanding av olje og smør, krydre med salt og pepper
I moderne hvalfangst er båtene utstyrt med så gode kjøleanlegg, og kjøttet går så raskt til lands for vakumering og innfrysing, at det hvalkjøttet du finner frysedisken i butikken må regnes som ypperste kvalitet
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte medhval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Hvalbiffmed bacon, klar til steking. Kremede grønnsaker. Hvalbiff er skikkelig snadder. Surr baconet rundt biffene, fest dem med tannpirker og stek dem ca
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte medhval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Stek hvalkjøtt i samme stekepanne, med oljen som har dannet seg i pannen og brun det lett. Jeg husker fra barndommen, hos farmor og farfar på Nesodden at jeg fikk vørterøl, som var halvblandet med solo, det var godt det
Ta fram to stekebrett, ha et ark med bakepapir på begge. Smelt smør og sjokolade, enten i en bolle over en kjele med småkokende vann eller i microbølgeovnen
Kutt hvallbiffen i små biter, og mal den lett i en foodprocesso smman med egg, salt og pepper. Når jeg hadde et stort stykke hval, så kunne jeg ikke dy meg
Smuldre den opp og bland i noen skjeer med vaniljekrem, jeg brukte den ferdige fra Tine. Vi prøvde både med hvitsjokolade og melkesjokolade, vi syns melkesjokolade ble best smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.