Noen ganger baker jeg noe jeg blir ekstra fornøyd med og da føler jeg meg så flink og glad. Dette fantastisk gode brytebrødet er akkurat en slik innertier
Saftig brytebrød. Brødet blir mye saftigere og det holder seg lengre. Denne gangen lagde jeg brytebrød av deigen min, men du kan fint lage brød eller rundstykker av samme oppskrift
Sunt og grovt brytebrød. Ingredienser 2 ss rapsolje 3 dl lettmelk 200 g cottage cheese, gjerne moses 25 g tørrgjær 1 ts salt 7 dl sammalt hvete, fin 3 dl hvetemel 1 dl sesamfrø + litt til pynt 1 egg til pensling av brytebrødet Fremgangsmåte ved bruk [
En enklere måte å bake frokostrundstykker på enn å stå og rulle, her knar du likesågodt hele deigen utover i langpannen, deler opp med en kniv eller pizzahjul, og brekker bitene fra hverandre når brytebrødet er helt kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.