Smak til med fløte og smør. Smak til med litt muskat. Det er den tiden av året hvor kalkun skal serveres…denne store fuglen som veldig ofte ender sine dager som litt for tørr og litt for smakløs
For meg er det ett perfekt mellommåltid eller som litt godt til kaffen. De er lettvinte å lage, er relativt sunne og faller i smak hos både barn og voksne
Tilsett oljeblandingen til det tørre og bland godt sammen. Perfekt til ettermiddagskaffen. Legg bunnen på plass i paiformen og prikk bunnen med en gaffel
Elt den lett sammen og rull den utover til en lang pølse. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Til deigen. Brytebrødet er ferdig når det har en gylden farge og har en hul lyd når du banker på det. I dag kaster jeg all beskjedenhet ut i snøværet og roper
I den sammenheng var Guri, Guris bror, hans kjæreste og jeg oppover for å hjelpe til med festen. Vi lagde til sammen en treretters middag som ikke ble så verst viss vi får si det selv
Et garantert vellykket, garantert mestringsfølelse, garantert superlett å få til. Noen ganger baker jeg noe jeg blir ekstra fornøyd med og da føler jeg meg så flink og glad
Smak den til med salt og eventuelt mer pepper. Det er da det er kjekt å ha noen triks i erme, som for eksempel å bruke kjøttdeig og kål, i stede for å bruke fårekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.