Det et par år siden sist jeg prøvde dette og oppdaget hvor deilig dette er. Kanskje et forslag til en dessert i jula når barn og barnebarn er et annet sted
enkelt og godt, ikke alt for krevende på unge smaksløker. Dette er ikke den samme oppskiften, og jeg er ikke sikker på hvor lett jeg hadde vært å overbevise om at brie hørte hjemme i suppa
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb. Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Jeg kaller osten som heter Camembert også for Brie, for jeg synes de er så like. Litt forskjell er det da, de kommer fra ulike steder, og brie modnes saktere
Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Dette er en nydelig og lekker forrett som er enkel og rask å tilberede. Litt forarbeid må til, og så må retten ha en rask tur i stekeovnen sånn omtrent når gjestene setter seg til bords
La kjøttet hvile i romtemperatur og sett så kjølig. Mål hvor mange desiliter druesaft du har og tilsett èn gelatinplate per desiliter pluss en ekstra gelatinplate
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.