Det er hverken vanskelig eller veldigtidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av. Denne grunnoppskriften kan varieresi det uendelige, alt etter smak og behag, hva man har for hånden og hva man liker
Kjøttkaker går vel aldri helt av moten. Forbered og stek kjøttkakene. Tilberedning. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke neitil
Kjøttkaker, det er og blir en av de mest populære rettene i Norge. Kjøttkakene. Norsk tradisjon. Jeg lager sausen i samme panne, mens kjøttkakene er oppi
Utroligsaftige, smakfulle kjøttkaker. Tipstilrestemiddag. Jeg svingte meg rundt å satte på poteter, laget kjøttkakene, og hadde begynt på sausen, og der låste hoften seg
Her kommer oppskriften på gårsdagens middag. Slik gjør du. Stek kjøttdeigen. Bland inn salsa. Legg et lag tortillachipsi bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over
Denne oppskrifta her fant jeg opprinnelig på en side fra USA. Men som med alt annet, så må det en del justeringertil for at jeg kan bruke oppskriften selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.