blogg. Det smaker like godt til frokost, lunsj og nistepakke som til kveldsmat. og metter lenge. og dette brødet smaker nesten enda bedre etter en tur i fryseren
Solen skinner og siste dag av ferien er snart over. Det er kjempe godt og enkelt å lage. Ha solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, havrekli og havregryn i en skål og hell vann over så det dekker frøene
Vi nordmenn spiser mye brød, og det å bake sitt eget brød er så absolutt verdt det. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
Tilsett lunkent vann og rør godt sammen - deigen skal være litt klissete. Ha deigen over på en melet flate og bruk en slikkepott/stekespade til å brette deigen noen gangen sammen med hvetemel
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Ha i nesten alt vannet og elt deigen lenge og vel. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.