Her er et liteknippe som nå pynter opp kjøkkenbordet - til å ha under kaffikoppen eller glasset. Jeg noterte ikke ned hvordan jeg hekla, så da jeg skulle til å rekonstruere dette, fikk de "små grå" noe å jobbe med, gitt
Vårt salat bordIdaginneholdt. Ingen kommentarer. Det er fascinerende å se hvordan de små koser seg med maten, og klarer fint å forstå prinsippet med "køordninger"
Smakstilsettes med en god dæsj tamari og pepper mot slutten. Jeg er fryktelig glad ifiskesuppe, gjerne fyldig og kremet, full av fløte og creme fraiche
Smak til med salt og pepper. Ha kjøttbuljongen i en stor kjele. Kok potetene i egen kjele. La bønnene renne av seg, ha dem i suppen når den er ferdig kokt
Da tyr vitillettvinteløsninger. MEN UVANLIGE HENDELSER GIRUVANLIGELØSNINGER. Når man ikke orker å ta store ekspedisjonertil "spiskammeret", av andre omtalt som Meny, nærbutikk
Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og mildehimmel så godt. Hagen vår bugner av modne epler om dagen og Sally satte meg på idèen fermentert cider, hurra for henne
En sikkervinner på ethvert kake bord. Bland egg og fløte i en kasserolle og varm det til det tykner. Suksesskake eller suksessterte som noen kaller den består av en deilig mandelbunn og en fantastisk god gul krem
Ha deigen over på en benk eller et bord og elt inn resten av melet til du har en fin og glatt deig. Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt
Spray med formfett og dryss melis på et bord/kjøkkenbenk. Da lillebrorenmin, Christian og vennen hans Mathias skulle feire bursdagen sin, ville de ha en Angry Bird kake, og så snill som jeg er bakte jeg det til bursdagsbarna
I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Brødrasp av surdeigsbrødtiltopping. Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.