Da potetene nærmet seg ferdig tok jeg ut formen av ovnen og hadde over revet ost. Her kunne jeg helt fint brukt vanlige poteter, men jeg ville ha de litt store
Jeg hadde i litt av hver først og så smakte jeg til etter at alt var blandet sammen. Denne bonus søndagen er hvordan jeg lagde den hjemmelagde coleslawen jeg brukte til sommerburgeren denne uka
Så blandet jeg halvparten av dette og melken inn i eggedosisen. (Jeg innser at dette kanskje ikke er et bilde av da jeg hadde i melken, men når jeg hadde i vaniljesukkeret
Fløtegratinerte poteter en av mine favoritter. Tips en venn Fløtegratinerte poteter. Oppskrift på fløtegratinerte poteter (4 pers). 8-10 poteter (nypoteter eller amandine fungerer bra) 1 løk 2 fedd hvitløk 3 dl fløte Gulost Salt og pepper. Etter 30 min tar du av folien/lokket og har over revet ost
Ha litt av oljen i bunnen på ei ildfast form. Glaserte sitron poteter med hvitløk og urter. Når den har stekt ca halve tiden, pensler du på siste rest av oljen, så den blir godt glasert
Del potetene i to og skrap ut mesteparten av innholdet. Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.