Vi har vært på hyttetur og etter en lang dag i bakken orker jeg ikke å bruke mye tid over grytene og i kjøleskapet fant jeg blant annet det dere ser på bildet under
Lam, fetaost og tomater er essensielle og fantastisk gode ingredienser i det greske kjøkken. I fjellet stjal frigjøringsheltene lam som ble tilberedt i leirgryter på glødende kull i groper i bakken
Oppskrifter/tips - lunsj og middag. Nina Bakke. Som dere veit eg eg søtpotetens største fan om dagane og eg kommer til å fortsette å vere det ei stund framover
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
Tok bilder av to skjønne barn, og fikk en stor bamsekos av søte Mathea. Hjemme fikk jeg laget muslirundstykker og pakket sekken med middag, kaffe og sitteunderlag
For at ingen skulle oppdage dem så forseglet de alle ingrediensene i en leirgryte og begravde den med varmt glør under bakken, dekket den til med jord, og lot den brasiere sakte, til den ble ferdig
Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, rør ut honningen i vann og rør alt lett sammen. Ha godt med mel på kjøkkenbenken eller bakepapir og velt deigen ut
Deilig med epler fra hagen, så i dag har vi plukket epler og laget både kake og eplemos. Så blander du sammen alt det tørre (ikke nøtter eller krydder)Tilsett ett og ett egg av gangen mens du rører og smelt smøret i en kjele
Jeg er endelig ferdig med siste eksamen og kan endelig ta meg en velfortjent pust i bakken. Bursdag har jeg også hatt, så leiligheten er full av nydelige blomster buketter
Julebrød, også kalla julekake er noke av det beste eg får i jula. Eg har fått inntrykk av at fleire av dere lesere er glad i denne baksten da mange etterspurte en sunnere variant, og det måtte eg selfølgelig lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.