Det har vært mye snakk om molekylær gastronomi i det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesielt interessert i dette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denne oppskriften til punkt og prikke
Dette er noe av det beste jeg vet, men det er nok minst et år siden sist vi spiste dette. Lammelår er dermed den perfekte avslutningen på dagen ikveld, masse proteiner og passe fett
For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at du vil være med og huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vil se den) også vil du bli kontaktet av meg via email og du vil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
Den stivner når denblir avkjølt. Det er et lite helt mørkt rom, bakgrunnen blir lagt på i etterkant. Man sitter derfor litt med hjertet i halsen mens man spiser og håper bare på at kaken holder seg og ikke detter sammen eller begynner å renne den timen det tar før dommerne får se dem
Dette har hvert en trend lenge. Noen reagerer også negativt på enkelt matvarer, uten at man trenger å ha en allergi eller alvorlig intolleranse av den grunn
X-life kjører bakeuke et par ganger i året, og nå er det tid for den første. Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrift til eller ikke finner frem til, så rop ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.