12 stk
daim, dobbelSmelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn. Pisk egg og sukker. Bland i sjokoladesmøret. Sikt sammen kakao, hvetemel, vaniljesukker og bakepulver og bland i. Hakk Daimsjokoladen og vend inn i deigen til slutt. Ha deigen i en liten rund form (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35 minutter. Kaken skal fortsatt være bløt i midten. Ta kaken ut av formen og la den avkjøles i kjøleskapet i minst 3 timer før du tar kaken ut av formen (jeg pleier å la kaken stå i kjøleskapet over natten før jeg tar den ut av formen). Dagen etter løsner du kaken fra formen og drar bakepapiret av fra undersiden. Sett kaken på et passende kakefat. Pisk kremfløten til luftig krem og fordel over kaken. Hakk Daimsjokoladen og dryss på toppen. La kaken stå i kjøleskapet frem til servering.
Kombinasjonen marengs, sitron, kremog mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Mengden curd er nok til å dekke pavlovaen, samt ha litt oppå kremen
Min søndag begynte med denne fantastiske sjokoladekakenog en kopp kaffe. Jeg våknet super tidlig, faktisk før klokken seks i dag, og satte igang med en bakerunde
Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Sjokoladekakemed pasjonsfruktfromasj. Hei er det ok og lage sjokoladekremen dagen etter. Snickerskake i langpanne er superpopulær her på bloggen, både med lys sjokoladeglasur og mørk sjokoladeglasur
Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem. Lag Gulkrem etter oppskriften som du finner under Basis her på siden, se her
Enkel, frisk og god formkake med deilig sitron og kokos smak. Jeg vil dele med andre. Bland det tørre, mel, vaniljesukker,bakepulver og kokos og vend det forsiktig inn i eggedosisen
Bland saman eggedosis ogkrem, vend inn bringebæra. Pass på at bollen du brukar er heilt rein, og at du ikkje har med noko restar av eggeplomme for å få til dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.