Ha ifløteogfinhakketbasilikum. Ha iblåskjellog en liten skvett hvitvinog ha på lokk. Her vil jeg dele medminefine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell
Fjern skjellene, og lag saus av kraften medfløten, smak tilmedsitronog krydder. Vi fulgte i all hovedsak oppskriftentil Bent Stiansen fra hans veldigfine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du varieremed så mangt av smaker
Dryss over medlittlimesaft, friskkorianderog rød chili. I denne oppskriften får blåskjellene en god smak med curry paste og kraften fra blåskjellene som gir en smakfull saus med kokosmelk, limeogkoriander
Pisk smøret inni kraften og smak tilmedsitron. Fres finhakketsitrongress, chili, sjalottløk oghvitløkisolsikkeolje på middelsvarmei en dyp kjele til løken er blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.