Hvitvinsdampeneblåskjell med krydderurter og en liten salat og/ eller brød, så simpelt så godt. Når det tildekket nok, tar du litt av hvitvins væsken fra gryta over formen
Italia er landet og maten er den aller beste. Dissefantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskuddtil tapasbordet
Jeg er litt svak for å benytte øl i maten, og som kosemat på en fredagskvelden (eller en hvilken som helst annen kveld), er det godt med øldampede blåskjell
Enda en smakfull rett med verdens beste tomater og denne gangen med blåskjell og krydder som varmer godt i høstværet og som gir et litekicki smaksganen
La dette få surre noen minutter før du heller på hvitvin. Bare for å ha sagt det - blåskjellene på Color Line er de beste blåskjell jeg noen gang har spist
Legg smørblandingen med en teskje eller kremsprøyte på hvert av blåskjellene. Riv av og kast halvparten av hvert av alle skjellene, slik at bare kjøttet liggerigjeni den andre halvdelen
Selv om blåskjellihvitvin kanskje er mest kjent for oss nordmenn er blåskjell dampet i øl en like stor klassikeri Europa - og aller helst med pommes frites ved siden av
Blåskjellihvitvin. Kok de raskt i en stor/vid kjele med litt vann eller hvitvintil de åpner seg - ta ut innmatenDel alle skjellene i to og benytt en skje til å fylle den ene halvdelen med brødfyllet, fortsett med innmat, før du legger en ny skje med fyllet
Blåskjell er blant minefavoritter og nytes hele året igjennom. Skalldyr inneholder også kolesterol, men i mengder som ikke er farlig for andre enn dem som lider av arvelig høyt kolesterol
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.