Ei rundstykkedeig, som også kan brukast til pølsebrød. )Fant oppskrifta på LCHF-bloggen. 1 dl sesamfrø0,5 dl solsikkekjerner0,5(-1) dl kruskakli0,3 dl linfrø2 dl revet ost4 egg 1 ss glutenmel0,5 ts salt1 ts bakepulver Sesamfrø til pynt
Lav-karbo vafler ♥75 gram solsikkefrø65 gram sesamfrø50 gram gresskarkjerner30 gram linfrøKnus/mal desse til mjøl med feks stavmikser30 gram soyamel5 ts fiberhusk4 egg4-5 ss sukrin5 ss creme fraishe75 gram smelta smør/margarin1 1/2 ts bakepulver5 dl melkVisp egg og sukrin godt, bland så i creme fraishe, smør og melk
Rømmegraut i dag. ) mmmmm, nydelig. )ca 3 porsjonar. 2 boksar seterrømme1 pakke kremfløte2 dl vatnca 2 ts johannesbrødkjernemel JBKca 1 ts saltca 1 ts sukrinKok opp rømmen og la den småkoke nokre få minutt
4 eggca 2 dl rømme3-4 ss rapsolje50 malte mandler150 gram finmalte solsikkekjerner20 gram kruskakli1 stor ss fiberhusk (eller glutenmel)1 ts seltinsalt¨valmuefrø til pyntBland alt sammen og fyll det oppi ei lita brødform, kledd med bakepapir
Blåbær ostekake. 28. 08. 2016kl. 10. 04 i. Ostekaker. Én kommentar. Ostekake er alltid frisk og godt. ) å nå som blåbærene er så gode så passer det jo ekstra godt å lage denne
♥ Friske, store blåbær fås kjøpt året rundt og blir finest på kaken. ♥ Ikke ta av kakeringen før du heller over den flytende geléen, ellers vil geléen renne ut gjennom sprekkene mellom kaken og formen
LikFacebook18Twitter0Google+0Pinterest0. Dette er kaken jeg leverte på skjult mønster, Øyvind likte den Pascal synes den var før søtt…Jeg hadde nok fylt den inni med bringebær og blåbær for å få mere syre nå i ettertid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.