Det er kanskje rett og rimelig at jeg legger ut oppskriften på hamburgerbrød jeg helst bruker (som en slags del 2 fra forrige blogginnlegg) siden jeg ikke er fan av fabrikkproduserte ting der hovedingrediensene er hvetemel og sukker
Camilla♥ 550 g hvetemel, siktet. Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
Alle elsker burger ♥. Hamburgere blir ekstra gode med hjemmelaget hamburgerbrød ♫. Det tar jo litt tid med gjærbakst, men du kan lage dem i god tid før servering
Hjemmelaget hamburgerbrød. 28. 11. 2014 kl. 08. 56 i. Brød. 2 kommentarer. Personlig er jeg ikke så veldig glad i de vanlige industriproduserte hamburgerbrødene
Ha mel, salt og sukker i en bolle. Mål opp melk og vann i et litermål. Om væsken er kaldt går det helt fint, men unngå temperaturer over 20 grader siden den likevel vil øke ved elting
Denne oppskriften er til 8 store hamburgerbrød, men om du vil lage små søte sliders eller små mini hamburgere, del deigen inn i 24 emner og stek de til de er gyldne og gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.