Gulløye er nettopp kommet ibutikkenei Bø, etter mange dager med lovnader fra BAMA, og venting. Vi er snart ferdigmed soppsesongen, og midti årets ferske lammesesong
Når dagene blir kortere, og temperaturene synker, er det tid for å fylle leilighetenmed venner og la duftene av kylling, hvitvin og timian spre varme og god stemning
Gniinn skankene med salt og pepper. Hell over hvitvin. Den er full av god smak, men trenger lang tilberedningstid for å bli mør, men når den er ferdig smaker den helt himmelsk
Retten inneholder også hvitvin, den kan erstattes medeplejuice. I denne kyllingryten er det to sorter bønner, hvite bønner og aspargesbønner, begge er med på å gjøre retten smakfull og mettende
Skrell og rens og del alle grønnsakene før man også har de i gryten, sammen med krydder. Steik lammeskankene og oppskåret bacon godt på alle sider, ha de i enn panne, og ha på vin og tomater
Ha et dryss persille over og server med ferskt brød. Skalldyrsuppe med safran. Blåskjell er luksus, men såpass billig luksus at du kan unne deg og nyte disse godsakene når enn du har lyst
Det er siste dag i november, og viminner om at dersom du vil være meditrekningen av kokeboken Fristende lavkarbo, må du ta en tur innomnettbutikken vår
Kyllingihvitvin er en variant av den klassiske franske gryteretten Coq au vin, en rett bestående av hane kokt irødvin sammen med løk, hvitløk og urtekrydder
Lag en pakke til hver person, så alle får med seg den nydelig sausen, som bliri bunnen av pakken. Legg hele kurven på en tallerken, så man får med seg den gode sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.