D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Det er også godt med litt sjokolade i. Tilsett så nøtter, tørket frukt eller sjokolade. For selve biscotti deigen begynner du med å blande smør, sukker, vaniljesukker og eventuelt andre krydder du måtte ønske å ha i
Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, medsjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Biscottimed mandler ogsjokolade. Her får du gode smaker og sprø kjeks,jeg bruker halvparten mandelmel, både for den gode smaken, og for at biscottien ikke skal bli så hard
Mørk sjokolade sies å være godt for blant annet hjertet og sammen med hasselnøtter ogtranebær så blir det litt sunnere helgekos, eller påskegodt i påskeegget nå som det snart er påske
Disse er fylt medtranebærog hvit sjokoladeog er også kjempegode. De vanligste cookiesene er fylt medsjokoladebiter, oppskriften på dem finnes allerede på bloggen her
En annen fint ting medbiscotti, er at det finnes så uendelig mange smaksvariasjoner. Biscotti holder seg godt en god stund, og det kan være lurt å oppbevare dem i litt kjølig slik at ikke sjokoladen smelter
Bland alt det tørre godt og rør inn eggene til slutt. Del deigen i 3, og form avlange "pølser" som du legger på bakepapir. Skjær de opp i diagonale biter, og etter tørk i ovnen på 100 grader, med en tresleiv i døråpningen så fukten slipper ut. 175 grader Skjær de opp i diagonale biter, og etter tørk i ovnen på
- Hakk mandlene, pistasjnøttene, tranebærog den hvite sjokoladen i biter. Biscotti er en italiensk kjeks som passer godt til kaffe, te eller kanskje et iskaldt glass melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.