I tillegg til dette bidrar det med energi som gir store svigninger i blodsukkeret og som igjen fører til at du vil bli sulten ogdermed spise mer etter kort tid
Da får du et problem med at den bare renner og blir fryktelig vanskelig å jobbe med. Ha litt delfiafett i sjokoladen når du smelter den, da blir den enklere å jobbe med
Du kommer langt med kakao, kokosolje og søtning. «Fudge» medsjokolade. Når du er sulten på sjokolade, så tar du de ut, knekker av en bit, og setter resten tilbake i fryseren
Jeg hadde ikke lyst til å blande sjokoladen inn i kremen helt, så jeg hadde den i en sprøytepose og putten tuppen av denne nedi kremen og klemte til litt sånn rundt omkring i kremen, slik at sjokoladen ble godt fordelt
I dag kan jeg friste dere med en Twix-inspirert hjemmelagetproteinsjokolademed karamellfyll. Sjokoladen har en glutenfri proteinberiket bunn og karamellen er uten hvit sukker
Når man lager sjokolade hjemme, så blir det brukt kakaosmør og kokosolje/smør som smelter ved en veldig lav temperatur, så dette er med andre ord en sunnere sjokolade, som gir mer næring
Jeg bare ELSKER sjokoladeog denne hjemmelagete sukkerfrie sjokoladen fylt med gele med bringebærsmak med virkelig i smak her i huset, de forsvant på et blunk
Dypp hver rute i sjokoladenog legg over på bakepapir ( dette er litt "grisete"), eller du kan bare helle litt over rutene når de ligger på bakepapiret og stryke utover med en slikkepott
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.