Jeg har endelig fått somlet meg til å lage biscotti. Rør inn sjokoladenog nøttene. Sjokolade,. Visp sammen smeltet smør, sukker, egg, sitronskall og vaniljesukker
Toppet med salte pistasjnøtter, macademianøtter oghvitsjokolade utgjør dette en nydelig dessert som passer vel så godt en lørdagskveld som til bursdag eller når du skal ha gjester over
Med dette pålegget unngår du også palmeoljen som er å finne i mange ferdigkjøpte sjokoladepålegg. Da er jeg i gang igjen med hjemmelaga alternativ for sjokoladepålegg
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Jeg hadde en halv til en pasjonsfrukt i hver av krukkene uten noe ekstra søtning, synes at pannacottaen er så søt i seg selv at det ville være godt med en syrlig kontrast
Biscottimed mandler ogsjokolade. Her får du gode smaker og sprø kjeks,jeg bruker halvparten mandelmel, både for den gode smaken, og for at biscottien ikke skal bli så hard
Rør smør og sukker hvittog luftig. I disse er noe av hvetemelet byttet ut med havremel. Usaltede nøtter og mørk sjokolade gir både god smak og noen nyttige næringsstoffer
Vanlig hvitsjokolade lages av kakaosmør, melk, sukker og som regel vanilje, ingrediensene her har ingen farge på seg ogdermed blir sjokoladen veldig lys, nesten hvit
Ha nøttene ut på et stekebrett kledd med bakepapir og dryss over en lite klype flaksalt. Dryss over hasselnøttpralin og la sjokoladen stivne i kjøleskapet
D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Du kan også bruke mørk sjokolade eller andre bær om du ønsker, bare fantasien setter grenser. Fremgangsmåte Bland alt sammen og form til cookies, sett kjølig
Hvis du har vært så uheldig å varme sjokoladen litt for mye så glasuren skiller seg er trikset å tilsette litt vann, start med en ts og pisk igjen, hvis det ikke er nok litt til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.