Isot biber, også solgt som Urfa biber/pepper, er også tilberedt av relativt milde chilier som soltørkes og knuses, men i motsetning til pul biber pakkes de hver natt inn i lufttette beholdere så de nærmest bader i sin egen væske
-D Kom en melding fra posten i dag om at jeg har mottatt en pakke fra utengluten. Jeg er nemlig så heldig og ha blitt sponset med en pakke full av spennende produkter fra utengluten
Jeg fikk nylig muligheten til å teste ut noe som heter bakestål/pizzastålfra Thechef. ) Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at denne gangen så fikk endelig nanbrødet mitt den etterlengtede skorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på denne måten
Gleder meg til å høre fra dere underveis, enten via blogg, facebook eller instagram. Vinn boken min, bli med å inspirer hverandre på Instagram konkurranse
Bruk gjerne andre meltyper framfor havremel og peanøttmel, evt. Merk at eg har brukt sukrinmelis m/stevia, bruker du vanlig sukrinmelis kan det vere at det trengst litt til
For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
en boks kokosmelk og en boks matyoghurt / creme fraiche. Indiske krydder kan bli litt røft for mange, men her gjelder det å justere og smake seg fram til den blir passelig for deg og dine
Lag mat fra bunnen av og bruk krydderurter samt løk/hvitløk til å smaksette maten. Som dere veit eg eg søtpotetens største fan om dagane og eg kommer til å fortsette å vere det ei stund framover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.