Idag har jeg laget middag og bakt pepperkaker fra bunnen. Hell over sausen og strø på med litt ost. Legger ved oppskrift til middagen samt bilder og priser, men pepperkakeoppskrift og bilder kommer i morgen
Idag ville jeg prøve meg på et nytt "design" i hvordan jeg fremstiller middagen. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha røsti poteter med rosekålpuré og et par kjøttboller til
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Eller om du tilsetter kraft fra viltmat sammen med fløten og einebær, voila viltsaus. (Jeg har oppi mel til at det blir en tykk graut av mel og smørblandingen)Så rører jeg til jeg får den brunfargen jeg vil på sausen
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Fremgangsmåte Knekk av endene på aspargesene, skyll og skjær i tre. Og dette har jeg på meg. Jeg håper øvelsene sier seg selv, men om det er noe dere lurer på så bare spør
På travle dager hvor du har lite tid eller overskudd til å stå lenge over grytene er det greit med ferdig preparerte grønnsaker som denne lapskausblandingen fra feks Coop
Kikert snacks kan du spise med god samvittighet da de er svært rike på mange næringsstoffer som folat, kopper, fosfor, jern og magnesium for å nevne noen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.