Høsten er ei fin men travel tid, for det er modne frukt og bær overalt. Og det lønner seg å ta seg tid til litt safting, så har man noe godt å kose seg med gjennom den lange vintern
Italienarane er ganske tydelege på kva svineribba skal brukast til. Porchetta er den møraste ribberullen du kan tenke deg, med sprø svor som rein bonus
Åh, denne ble så god. Jeg fikk skikkelig julestemning da jeg stod på kjøkkenet i går ettermiddag. Duften av kardemomme, kanel, nellik og ingefær er bare helt nydelig og minner meg om nybakte, deilige pepperkaker
Hallo. Vet du hva. At det går an. Tenk at bare ved å rive litt gulrot og slenge sammen noen få ingredienser, så blir du belønnet med et saftig, mykt og vanvittig smakfullt brød
Ingenting er som en tårnburger med en god øl, og selvfølgelig litt stonerrock når man skal ha kompiser på besøk… Riktignok nærmer jeg meg 40 med stormskritt, men jeg kjenner fremdeles en barnslig glede hver gang jeg får en god burger mellom hendene
Smakssammensetningen i denne retten er helt ypperlig, og den er mettende og god. Den passer perfekt å lage til noen som i utgangspunktet er skeptisk for hvordan man kan lage en hel middag uten å bruke kjøtt eller kylling
Overall, it took 2 hours to make this French classic onion soup, and yes, I know it is a while for an onion soup, but believe me, it is worth trying out
Eg har vakse opp i Fåreland. Overalt fantes det lam og sau i oppveksten. Men av ein eller annan merkeleg grunn kan eg ikkje minnast å ha fått servert rettar basert på lammekjøtdeig ein einaste gong
Månedens #oppskriftsutfordring er potet. Hjelp. Poteten har ikke noen særlig stor plass i det tyrkiske kjøkken og det bærer også tilgjengeligheten preg av
Jeg har fått noen forespørsler på oppskrifter laget på glutenfritt mel man får tak i overalt, og nå har jeg laget en god oppskrift på pannekaker laget på Toro glutenfri fin kakemiks
Dette ostesmørbrødet er en fransk nasjonalskatt som serveres overalt i Frankrike. Vi skal tilbake til tidlig 1900-tallet hvor en Fransk café var den første, som hadde denne på menyen
Posted by Torill Anita. Tweet. Pulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. For et par år siden var det de færreste som hadde hørt om det, men nå er det nok de færreste som IKKE har hørt om det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.