Herlig mør, medium stekt biff, på godt brød med guacamole, tomatsalsa & syltet rødløk ♫♪. Lag gjerne syltet rødløk og tomatsalsa dagen før -eller noen dager i forveien
Croque provençal - med tomat, Croque auvergnat - med blåmuggost, Croque gagnet - med Gauda og franske pølser, Croque norvégien - med røkt laks, Croque tartiflette - med skivede poteter og Reblochon-ost, Croque bolognese - med kjøttdeig- og tomatsaus, Croque señor - med tomatsaus
Serveres rykende varm, i store suppeskåler med ett ostesmørbrød på toppen. Stek ostesmørbrød i varm stekeovn, 225 grader i ca. CROCK-POT får du kjøpt her , hos KitchenTime ✿ 4-6 stk løk
Egentlig så skal det være loff som som skal brukes til dette smørbrødet, men da jeg ikke spiser loff og hadde veldig lyst til å lage croquemonsieur, måtte det bli grovt brød - og vet du - det smakte nydelig
Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Franske makroner er jo noe de fleste amatørbakere i en alder av 17 kan, og elsker. På tredje forsøk ble dette vellykket selv for meg, med god hjelp fra en venninne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.