Dette er et greit middagsalternativ når dagene blir litt for korte i juletravelheten, et smørbrød som er enkelt å lage, mettende, godt og like raskt å lage som egg og bacon
Det er da du skal lage deg et herlig biffsmørbrød - akkompagnert av biffens beste venn, løken. Det lite som er så godt som en skikkelig biff i ny og ne, men noen ganger kan en solid biffmiddag bli omfattende å lage i stand
I tillegg serveres biffsmørbrødet med frisk ruccola, cheddar og chips. Herlig mør, medium stekt biff, på godt brød med guacamole, tomatsalsa & syltet rødløk ♫♪
Biffsmørbrød. Lunsj, forrett, kveldssnack. Uansett anledning, dette er en rett som må prøves. 4 personer. 4 skiver rugbrød1 avocado1-2 ss sitronsaft1 fed hvitløk2 ss creme fraisheSukkerSalt og pepperFrisk dill, koriander eller gressløk
Biffsmørbrød. Dette er en skikkelig lekkerbisken som tar minimalt med tid å lage. Løvbiff med avocadosalsa og mozzarella er dessuten en super rett å servere når du får gjester - eller når du vil kose deg litt ekstra
Biffsmørbrød. Enkel, men allikevel en fantastisk middag når man vil kose seg med noe ekstra godt. Her er det enkle få ingredienser, men unn deg en god olivenolje og balsamico som dressing
Biffsmørbrød. Dette er ikke biffsnadder i tradisjonell norsk forstand, men en rett som definitivt har sin plass i repertoaret av snadderretter vi liker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.