Brun biffstrimleneraskt på en stekepanne. Hjemmelaget Biff Stroganoff er bare snadder. Server Biff Stroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker
Biff stroganoff er vel og overdrive, men navnet skjemmer ingen. Det er i hvert fall en enkel, billig hverdags-middag, som passer godt for barnefamilier
Bruner kjøttet raskt i en varm panne ♫. Enkel og smaksrik utgave av den kjente russiske biffgryta. Til 'vanlig' biff stroganoff bruker jeg indre- eller ytrefilet, men når den skal koke lenge er det best å bruke 'kokekjøtt', som høyrygg, bankekjøtt, rundbiff eller bog
Tilsett crème fraîche og biffstrimlene, la det småkoke ett par minutter. Biff stroganoff er basert på de råvarene russerne hadde tilgjengelig på slutten av 1800-tallet
Biff stroganoff Save Print 4 porsjoner Ingredients 800 g biffkjøtt, grove biter 1 ss hvetemel olivenolje 2 løk, tynne båter 250 g aromasopp, skiver 2 ss tomatpurè 1 ss dijonsennep 2 dl rødvin 2 dl kjøttkraft 3 dl fløte eller creme fraîche salt og pepper eventuelt litt sukker Instructions Skjær biffkjøtt i grove biter, tørk godt av kjøttet. 800 g biffkjøtt
Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biff stroganoff
Biff Stroganoff er en skikkelig klassiker. Drev løvbiffen i passe store biter. 3 løvbiff. Smelt smøret i en stekepanne med høye kanter, og stek løvbiff, løk, hvitløk og paprika i 3 – 4 minutter. 3 løvbiff
Jeg vet det ikke ser så veldig delikat ut, men det ble skikkelig godt altså. Det er bare det at å legge opp maten på fatet fint ikke er min sterkeste side
Her kommer oppskrifta på Biff Stroganoff som jeg nevnte i går, den er rett og slett knall-god. #hverdag #helg #mat #oppskrift #biff #godt #kos 750 g oksekjøtt
Og da måtte jeg bare benytte muligheten til å lage Biff Stroganoff til middag i dag, for det er knall-godt i seg sjøl, men kantarellene gir den ekstra piffen som gjør det hele perfekt
Til fordel så kan du benytte ferdig-strimlet biffkjøtt, når det gjelder tidsbesparelse. Ingrediensene trenger ikke på forhånd være ferdigkuttet eller renset for å kunne lage denne retten raskt
Biffen fikk jeg av en kompis, flydd inn fra Tromsø (både han og kjøttstykket). Et stykke indrefilet, en aubergine og litt rask fra kjøkkenskuffene var det jeg hadde til rådighet
Ha det over i en varm stekepanne, og brun det raskt i en blanding av litt nøytral olje og 1 ss smør. Stroganoff er en god gryterett å varme seg på i kalde vintermåneder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.