Hjemmelaget BiffStroganoff er bare snadder. Brun biffstrimlene raskt på en stekepanne. Ikke kjøp og bruk halvfabrikat når det er så enkelt å lage det fra bunnen av selv
Mørkt øl som brukes på denne måten blir søtlig og fyldig, noe som øker smaksopplevelsen på kjøttet. Biff som trekkes i mørkt øl er en nytelse, som burde prøves
Dette er en klassisk rett med mye god smak av rødvin, bacon, krydderurter og storfekjøtt. Denne oppskriften har jeg arvet fra min mor, og den minner meg om min barndoms søndagsmiddager
eller annet biffkjøtt. Brun til slutt soppen og ha alt i en gryte. Tilsett vinen og kok ned til halvparten av væskemengden, tilsett kraften, kok opp og kok inn til ca halve væskemengden
På restauranter er det hovedsakelig smakfulle retter av biffog lammekjøtt, som står på menyen. Mongolia er en selvstendig stat beliggende i Øst- og Sentral-Asia
Jeg har også en oppfatning av at hver eneste en av disse har mongolsk biff på menyen. Og med mindre man har tenkt å dra til Den mongolske folkerepublikk for å spise seg sprekkmett på dette, spiller det overhodet ingen rolle
Servert med enkelt bifftilbehør, bakt potet, bearnaise og sprø grønnsaker. Det viktigste er at kjøttet er godt temperert i romtemperatur og stekepannen er skikkelig varm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.