Biff med saus av Kraftkar-ost
Charls - Det beste jeg vet
Charls - Det beste jeg vet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 gr ytrefilet (kjøp helt stykke), 1 stk bakpotet, 2 stk sjalottløk (helst banansjalott), 80-100 gr brokkoli. I tilegg trenger du 4-6 fedd vitløk, litt frisk timian, en kvist eller to med rosmarin 300 gr smør, og litt nøytal olje.
  • 1 liter lys kylligkraft, 1,5-2 dl fløte, 2 dl h-melk, 100-120 gr Kraftkar blåmuggost, 1 gulrot, 2 sjalottløk, 50 gr selleri, det grønne på en purre, ca 1,5 dl tørr hvitvin.
  • 200 gr smør i en kjele eller panne med 3 st lett knuste hvitløksfedd og timian for å trekke ut aromater i smøret.( Smøret skal være nøttebrunt). Ha kjøttet i en ovnsikker form, hell over nøttesmøret, trekk over plastfilm, stikk inn et steketermometer i sentrum av kjøttet og bak det på 120 grader til en kjernetemperatur på 54 grader Kraftkar-sausen
  • 180 grader ca
  • 10-12 minutter når kjøttet er ferdig stekt og trenger å hvile

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.