Den tykkner når den koker, så ikke vær redd dersom den virker tynn i begynnelsen. Eggehvitene piskes helt stive, ta vare på en av eggeplommene- den tilsetter du i den hvite sausen når den er ferdig
Jeg legger ofte noen bananer på kjøkkenbenken slik at de blir ordentlig modne, og det gjør jeg selvfølgelig med vilje fordi jeg vet hvor mye godt man kan trylle fram med et par bananer
Så kan du helle over på flasker. DET ER EN STOR INTERESSE FOR MIN TIDLIGERE OPPSKRIFT PÅ ARONIASAFT. I år har jeg laget en ny type saft som jeg selv synes smaker ekstra godt
Den rører jeg alltid inn for hånd sånn at den ikke blir knust av vispene på miksmasteren. Stekes på 150 grader i 1 ½ time. Kle 3 brødformer, på 1 ½ liter hver, med bakepapir. Stekes på nest nederste rille i 1 ½ time
Karamell popcorn er en gammeldags snack, som kommer fra USAA(suprise) Da vi bodde i Boston, var jeg litt skeptisk med å smake i begynnelsen, men det er faktisk super yummy
Lagde en haug av blomster av marshmallowfondant som jeg brukte på diverse kaker. Og alle ville ha store blomster på kakestykket sitt, så greit å ha nok
Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal. Det finnes utallige oppskrifter på Bacalao, her er en enkel utgave med bacon og cherrytomater
I begynnelsenpå dette århundre kom også smoothie-begrepet til Norge. Jeg starter på nytt. Vi holdt jo på fra syv om morgenen til midnatt, og han sprudlet av energi
Jeg har prøvde meg litt forsiktig frem i begynnelsen og gjorde en god del erfaringer. Jeg har lenge sett på disse eltefrie brødene rundt på blogger og nettsider og vært veldig fristet
Så da kunne jeg ikke sette i gang med Dukan som gjør at man må følge den slavisk i begynnelsen. Var på vekten i går, og nå er nok nok det var ikke noe artig syn akkurat
I begynnelsen av måneden lanserte vi noen endringer på bloggen vår. Blant annet har vi innført ukesmenyer, og har fått mange gode tilbakemeldinger på at det var nyttig for mange av dere
I dag får du et forslag på en tre-retter. . Start med en Scampisalat,en ekstra picant begynnelse med skarp salat,smakfulle scampi og en overaskende vri med sørlandschips til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.