Fyll på glass med lokk, kjøl ned og sett i kjøleskapet så har du saus utover sommeren. Jeg er så glad jeg valgte å lage bbq-sausen selv, isteden for å bare bruke den ferdig kjøpte jeg hadde i kjøleskapet
Start med å skrelle skallet av ferskene og fjern stenene, så skjærer du de i mindre deler. Det minte meg mye om min mormors syltetøy som hun pleide å lage, bare hun pleide å lage med aprikoser
Det er også godt å ha i en stang med selleri. I disse grilletider så må man jo ha en BBQ-saus også. Du velger selv om du vil ha med frøene eller ta dem vekk
Du kan fylle galetten med nesten hva du vil, jeg syntes steinfrukt som fersken, nektariner og plommer sammen med blåbær er den perfekte kombinasjonen for en sommerpai
Ferskener karamelliseres i ovnen med smør og ltt brunt sukker på toppen, og med et lite hint av honning og vanilje, som gir en fantastisk aroma og smak
Pynt med litt Balsamico. Idag legger jeg ut en oppskrift på en veldig smakfull forrett der du både kjenner den søte smaken av fersken og en salt smak av spansk skinke
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet
I denne har jeg puttet en fantastisk majones med bakt hvitløk og laget en snadder BBQ-sausmed Dr. Men det er en av de aller beste BBQ-sausene du har spist, det kan jeg garantere deg
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
Fruktterten lages direkte på stekeplaten og kan dekkes med den frukten du liker best. Her har jeg brukt fersken og bringebær for å lage "Galette aux pêches et framboises" - utrolig, utrolig nydelig
Så i dag vil jeg dele en kiwi og fersken smoothie oppskrift med dere. Nå som jeg har begynt å trene synes jeg det er så godt med smoothie, og jeg elsker egentlig jordbær og bringebær, men det kan være greit med litt variasjon av og til
Med en god BBQ-saus i bakhånd og godvær, blir det grillet over en lav sko hjemme hos oss. Dette ble slengt sammen med noen stekte båtpoteter til og en enkel rømmedressing til
Resultatet ble mange glass med utrolig godt ferskensyltetøy. Vi har et bitte lite ferskentre i hagen. Enkelt å lage er det også, for man koker ferskenenemed skallet på
Servèr kokossorbeten med den syltede ferskenen, litt av fruktsirupen og et dryss solsikkeknekk. Denne desserten er dessuten helt fri for både laktose, gluten, nøtter og egg og er derfor en perfekt dessert å servere til både dem med og uten matallergier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.