Fyltehorn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Disse fyltehornene med basilikum og pesto er helt perfekt på fine høstkvelder som dette. Hornene er også fine å servere inntil forskjellige supper, salater eller til tapas
Fyltehornog foccacia i brødform. Hun sa at hun hadde ikke en spesiell oppskrift, men at hun bakte horn med litt grovt mel og hadde tomatsaus, skinke og ost i hornene
Horn fylt med ost og skinke er veldig godt og utrolig greit å fylle fryseren med. Ta ca halvparten av melken og varm melken til den er lunken (den skal være fingervarm og ikke varmere for da kan du ødlegge gjæren)
Fantastisk godt ogenkeltog greit å servere dugnadsarbeidere. ) Jeg bruker sennep, skinke og ost. Ostefyltehorn25 g gjær2 dl vann3 dl rømme (jeg liker å bruke lett)1 ts salt1 ts sukkerca 10-12 dl mel (jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft). ca 10-12 dl mel (jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft)
Nå er jeg nesten litt flau for jeg spiste fem horn i en fei, og det før gjesten kom. Bland det hele sammen (bortsett fra fyllet) og elt til du får en fin deig
Pisk egg og pense hornene. Ha væsken i en bolle sammen med mel, salt og sukker. Fyltehorn har jeg ikke så veldig stor erfaring med, derfor blir de aldri likedan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.