Bakedag! Fylte horn og foccacia i brødform
camillaskokebok -
camillaskokebok -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 i Nybakt
  • 200 gram smør
  • 600 gram hvetemel (jeg bruker melet fra Kvelde, det er steinmalt på gammeldags måte og smaker veldig godt + at man ikke blir oppblåst av det)
  • 200 gram sammalt hvete
  • 1 pakke tørrgjær
  • 2 dl melk
  • 2 dl vann
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 1 time senere hadde vi rykende fersk focaccia til suppen
  • 3 dl lunkent vann
  • 1 ss honning
  • 1 pakke gjær
  • 4 ss olivenolje
  • 6 dl hvetemel
  • 14.10.2014 kl.21:12 i Nybakt
  • Ingen kommentarer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.