Fyltehorn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutteri ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blittveldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Dissefyltehornene med basilikumog pesto er helt perfekt på fine høstkvelder som dette. Hornene er ogsåfine å servere inntilforskjellige supper, salater eller til tapas
Horn fylt med ost ogskinke er veldig godt ogutroliggreit å fylle fryseren med. Ta ca halvparten av melken og varm melken til den er lunken (den skal være fingervarmogikke varmere for da kan du ødlegge gjæren)
Foccacia fylt med Go' og mager salami, tomatbåter og rødløk stekt med balsamico. Rødløken er stekt i stekepanne med litt vann og mye balsamico, smak til
Horn fylt med Ost ogSkinke. Pensle hornene med egg og strø over sesamfrø. Jeg likerikke å bruke for mye ku-melk, så bruker ofte havremelk istedet, og det er utrolig vellykket
Pisk egg og pense hornene. Ha væsken i en bolle sammen med mel, salt og sukker. Fyltehorn har jeg ikke så veldig stor erfaring med, derfor blir de aldrilikedan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.