Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med kniver. Bland med sukker og kanel. Legg et ark med filodeig på bordet. pensle med snør over det hele, og legg over nytt ark
Eneste problemet med den er at du må PLANLEGGE. Sjansen er jo også at du har smakt Baklava. (Jeg klarte iallefall ikke å vente til de var avkjølte med å smake
Dekk baklavaenmed et lokk som ikke kommer i kontakt medbaklavaen. Kutt eventuelt til foliodeigen med en saks hvis den er for stor til den ildfaste formen du bruker
Pinjekjerner brukes mye i Midt-Østen, for eksempel i rispilaffer, baklava eller som garnityr. Til gjengjeld bruker jeg alt jeg har jevnlig (jeg kjøper aldri nytt kjøkkenutstyr med mindre jeg har vært i beita flere ganger fordi jeg ikke har akkurat dét utstyret)
«kjøpte» baklava og myntete på orientalsk vis. På brødskiva med avokado, tomat,sitron og pepper. Som mellommåltid eller aperitiff med grønnsakstaver eller til middag med fisk eller kylling og salat
Baklava Yufkasi- filodeig. Server gjerne medrømmedressing og blandet salat slik vi gjorde. Legg dem gjerne i en plastikkpose og slå på dem forsiktig med noe hardt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.