En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurretkyllingfilet. Sausen hadde kanskje blitt enda bedre dersom jeg hadde laget pestoen selv, men jeg ble uansett særdeles fornøyd med resultatet
En syrlig, mektig saus som gjorde seg ypperlig sammen ostefylt baconsurretkyllingfilet. Sausen hadde kanskje blitt enda bedre dersom jeg hadde laget pestoen selv, men jeg ble uansett særdeles fornøyd med resultatet
Ha soppen oppi pannen sammen medhvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen
Legg kyllingfiletenei en pose sammen medmarinaden noen timer, gjerne natten over. Tørk av litt av marinaden på kyllingfiletene og brun dem raskt i olje i en godt varmet stekepanne, ca
Fyll kyllingfiletenmed ost, hakket soltørket tomater og koriander. Kyllingfilet. Servert med franske poteter, asiatisk 'kål', men som nå også blir dyrket i Norge og på
Veiledningtil fylte kyllingfileter som er surret med bacon kan dere finne her . Idag hadde jeg en skikkelig nam middag, og jeg benyttet kinakåltil å lage en slags stuing sammen med rødløk
Krydre kyllingfiletene og brun dem også godt på begge sideri en stekepanne. Det er jo så kjedelig å spisemiddag alene, itillegg så er det utroligkoseligmedmiddagsgjester
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.