Sett på en stekepanne med litt olje på medium til sterk varme. Bakt egg og stekte poteter i tomatsaus gir deg alt du trenger for en god start på dagen, eller det vedlikeholdet du trenger for å fortsette
La det koke opp på svak varme, smak til med krydderen og la det stå å putre under lokk. Tomatsausen. Imens krydrer du kyllingfiletene godt med pepper og surrer baconskiver rundt dem, fest med en tannstikker om det er nødvendig
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Gratinerte bakepoteter eller dobbeltbakt poteter kjenner ingen grenser når det kommer til fyllet. Vi snakker i utgangspunktet om potetmos blandet med masse digg, for så å gratinere i ovnen
Spe med melk til det blir en passe tykk saus. Den gule osten kan byttes ut med revet parmesan. 8 mellomstore poteter, skåret i skiver. 8 mellomstore poteter
Og om ikke det hjelper skal jeg lage dobbelbakte poteter. Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Ha hvitløken i en panne med olivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.